De 24H Barcelona, een 24 uurs autorace populair

Van 7 t/m 9 september 2012 is de 24H Barcelona. Een 24-uursrace voor toerwagens, GT's en 24H-specials. Maar liefst 80% van het maximaal aantal inschrijvingen is al binnengekomen. Inschrijvingen komen uit heel Europa. Teams die nog willen inschrijven zullen moeten opschieten.

Mocht u zich nog (met een team) willen inschrijven; bij betaling voor 29 juni geldt een gereduceerd tarief. Het inschrijfgeld bedraagt dan 4500 euro incl. BTW en brandstof. Mocht er na 29 juni nog plaats zijn en u wilt zich inschrijven dan bedragen de kosten 5500 euro.

Vliegen naar Barcelona hoeft helemaal niet duur te zijn. Er zijn diverse budget luchtvaartmaatschappijen, de zogenaamde prijsstunters, die goedkope vliegtickets aanbieden naar Barcelona. Ze vliegen van diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland. De stad Barcelona hoeft uiteraard geen introductie. Het is niet voor niets één van de populairste stedentrip bestemmingen ter wereld. Een stedentrip Barcelona is dan ook uitstekend te combineren met een bezoek of deelname aan de 24H race in Barcelona. 

Gepubliceerd: 19 april 2012
Door: Stedentrip-Barcelona.nl redactie