Belvilla

Belvilla staat voor meer dan 30 jaar ervaring en kennis op het gebied van vakantiehuizen en appartementen. Elk jaar huren meer dan een half miljoen mensen een vakantiehuis of appartement bij Belvilla. Daarmee is het één van de grootste spelers in Europa.

Belvilla is lid van de ANVR, SGR en Thuiswinkel. Sinds 2007 is Belvilla onderdeel van de @Leisure Holding (hieronder valt o.a. ook Euro Relais).  

Het aanbod vakantiehuizen en appartementen is enorm. Belvilla heeft zowel een winter-als zomeraanbod. Duizenden unieke vakantiehuizen, maar ook bungalows, gelegen op een vakantiepark.

Belvilla is één van de grootste aanbieders van vakantiehuizen in Nederland. Neem eens een kijkje op de site en bekijk dit enorme aanbod vakantiehuizen en appartementen met foto's en uitgebreide informatie.

Belvilla - Barcelona

Dat Belvilla vakantiehuizen aanbiedt dat weet u waarschijnlijk wel, maar wist u ook dat u makkelijk een stedentrip kunt boeken via Belvilla? Zie bieden een groot aantal vakantiehuizen, maar vooral ook appartementen aan in en rond populaire Europese steden zoals Barcelona.

Belvilla biedt meer dan 25 appartementen te huur aan in Barcelona. De meeste appartementen beschikken over een kinderbed en/of kinderstoel. Dat is wel zo handig als u Barcelona gaat bezoeken met uw kind(eren). Een appartement is vaak wat groter dan een hotelkamer en dat is met kinderen natuurlijk ook handiger. Boek zelf uw vliegtickets naar Barcelona d'r bij en u heeft een complete stedentrip geboekt.

Website: Belvilla