Onlineticketshop

Via Onlineticketshop kunt u voetbalkaartjes bestellen van alle grote voetbalclubs in Europa. Super leuk om een wedstrijd van bijvoorbeeld FC Barcelona te bezoeken tijdens uw stedentrip in Barcelona.

Voetbalkaartjes

Voetbalkaartjes van belangrijkste wedstrijden in de top van de Europese competities zijn moeilijk verkrijgbaar. Toch weet Onlineticketshop dan nog mooie kaartjes te reserveren. Ook als het spannende, beslissende wedstrijden zijn.

En niet alleen worden er voetbalkaartjes aangeboden van de competitiewedstrijden, maar ook van de Europa League en de Champions League, kunt u via Onlineticketshop kaartjes bestellen.

Een aanrader is een bezoek van een wedstrijd van FC Barcelona. Mocht u een stedentrip boeken van een aantal dagen en er is een thuiswedstrijd, dan is het natuurlijk geweldig om zo'n wedstrijd mee te maken. Wees er snel bij, want de kaartjes zijn uiteraard wel erg populair.

Voetbalclubs

Bij Onlineticketshop worden niet alleen tickets aangeboden van voetbalclubs. Ook kaartjes voor het Nederlands Elftal zijn te bestellen via hun website. Of het nu gaat om EK wedstrijden, WK wedstrijden of vriendschappelijk interlands en kwalificatie duels. Dus niet alleen kaartjes voor Liverpool, Manchester United, FC Barcelona of bijvoorbeeld Feyenoord, maar u 'scoort' ook uw Nederlands Elftal kaarten via Onlineticketshop!
 
Wie is Onlineticketshop?

Het aanbod van Onlineticketshop betreft doorverkochte kaarten. Ze zijn wederverkoper van tickets en op dit gebied dé webshop in Nederland waar consumenten tickets kunnen kopen, kunnen verkopen of extra kaarten kunnen bijkopen.

Voor uw veiligheid is Onlineticketshop lid van de branchevereniging EUSTA (the European Union Secondary Ticketing Association). De aangekochte tickets worden per aangetekende post verstuurd en Onlineticketshop verzekert dat alle transacties via hun website 100% veilig zijn.