Eurovegas in Barcelona of Madrid

In de maand september wordt besloten of Eurovegas, de Europese versie van Las Vegas, wordt gevestigd in Barcelona of Madrid. Naar welke stad zullen er nog meer stedentrips geboekt gaan worden?

De eigenaar van Las Vegas Sands is diverse malen naar Barcelona en Madrid afgereisd om de terreinen aldaar te inspecteren. Las Vegas Sands, een Amerikaanse onderneming, wil in Barcelona of Madrid Eurovegas gaan bouwen. Dit is een soort vestiging van Las Vegas. Ook is er gesproken met diverse bewindslieden. Er wordt gesproken over de manieren waarop het mega gokparadijs gestalte zou kunnen krijgen in de steden. 

Eerst werd Barcelona bezocht om vervolgens door te reizen naar Madrid om daar de eventuele bouwplaats te bekijken. Tot begin september zal er geen beslissing worden genomen door Las Vegas Sands. Eind september zal definitief bekend worden waar Eurovegas zal komen. Zowel Madrid als Barcelona worden jaarlijks druk bezocht door toeristen, die een stedentrip hebben geboekt. De komst van Eurovegas zal er alleen maar voor zorgen, dat er nog meer stedentrips naar de populaire steden geboekt zullen gaan worden.

Gepubliceerd: 26 juni 2012
Door: Stedentrip-Barcelona.nl redactie